Bokstavssmycke som present till din kompis

En av säsongens hetaste presenter är bokstavssmycken! Skäm bort din kompis rejält och ge bort en personlig gåva som de allra, allra flesta skulle uppskatta. Här kommer vi med en guide till höstens hetaste accessoarmode, där bokstavssmycket tar enormt stor plats. Hurra!

https://www.edblad.com/sv_se/cat-letter-line hittar du riktigt snygga bokstavssmycken att ge bort i present, eller kanske unna dig själv också? Ett bokstavssmycke brukar traditionellt ha ens första bokstav i namnet, men kanske är det så att du vill ha din partners första bokstav istället? Eller kanske hedra någon du vill minnas lite extra och ha dennes namn på bokstaven istället?

Bokstäver i silver och guld

Passar din kompis bäst i silver eller guld? Ett bra tips är att vara lite uppmärksam nästa gång du träffar din kompis. Har den kanske något smycke på sig som är i silver eller guld? Om inte, kan du alltid ställa den frågan om vad den föredrar – lite diskret, sådär! Du kan också ta reda på vad du kompis har för palett, kanske genom att ni tillsammans på skoj gör ett litet test för att se vad ni passar i. Ofta kan man säga att folk med sval hudton passar bäst i silver, och folk med varm hudton passar bäst i guld. Men det finns också de som klär i båda.

”Häng det viktigaste runt halsen, så slipper du leta efter det i onödan.” Elle.se

Ja, att hänga det viktigaste runt halsen är verkligen en trend som sitter i stenhårt. Kommer vi nånsin tröttna på att göra ett statement av våra halsband? De höjer vilken look som helst och gör det svårt att inte skapa avundsjuka blickar. Med ett bokstavshalsband ger du dessutom bort en personlig gåva som kommer betyda mycket för din vän som får det.

Läs mer om vad som trendar i höstens accessoarmode här!