Så får du vita och starka tänder

Det är viktigt att vårda dina tänder om du vill att de ska vara starka och hålla sig vita. Om du får missfärgningar av livsmedel kan du alltid bleka tänderna. Det mest grundläggande för friska tänder är att borsta dem två gånger om dagen.

Om du vill ha starka och vita tänder ska du se till att vårda dem på rätt sätt. Om du har fått missfärgningar på tänderna kan du bleka dem för att få tänderna vita igen. När du ska bleka dina tänder ska du tänka på att kolla upp företaget innan, Dentway har över 14 års erfarenhet i branschen och har säkra produkter. Produkterna är skonsamma mot tänderna och godkända av läkemedelsverket. När du ska köpa produkter kan du kolla att de är godkända av Läkemedelsverket, det är ett kvitto på att de genomgått en kontroll. När du har blekt dina tänder ska du tänka på att minimera mängden livsmedel som kan ge missfärgningar på tänderna. Om du gör det kommer blekningen att vara längre.

“Applicera en bit tandkräm i storleken av en ärta så sparar du både pengar och tänder.”

 Läs mer här

 

Borsta tänderna två gånger om dagen

För att ha rena tänder handlar det om att varje dag ta bort bakterierna i munnen. Det mest grundläggande du ska göra är att borsta dina tänder två gånger om dagen med flourtandkräm. Du behöver också rengöra mellan tänderna med antingen tandtråd eller tandstickor. Det finns olika typer av tandkräm som du kan välja. Det finns bland annat tandkräm som har bakteriedödande ämne i sig och tandkräm mot sköra slemhinnor. Välj en tandkräm som passar dig bäst.