Coronafin i håret

Under coronapandemin har många människor undvikit att gå till frisören. Därmed har många kalufser blivit både längre och stripigare. Men eftersom samhället börjar se ljuset i tunneln och giver sitt hopp till vaccinen, så kan vi hoppas på att coronapandemin snart är ett minne blott – och att du snart kan göra dig fin i håret igen. Det finns flera tips på hur du kan få din frisyr som du vill när det snart är fritt fram på frisersalongerna igen.

Under snart ett år har folk tvekat att gå till frisörerna och så fort lockdowns öppnade igen under sommaren ute i Europa, sprang folk till sina salonger som snabbt blev uppbokade. Karantänen hade lett till egenklippta frisyrer som var minst sagt tveksamma till kvaliteten. Även frisörerna själva har inte riktigt vetat vad det är som gäller. Snart kan du unna dig både klippningar, färgningar och hårförlängningar igen, eller kanske en fin bruduppsättning. Du kan boka hårförlängning här och drömma dig bort inför nästa resa med tjejgänget när gränserna äntligen öppnas igen.

 

Unna dig en dyrare behandling

Att gå till frisören är normalt ingen billig grej. Både klippning och färgning kan kosta tusentals kronor och i vardagslag när ingen pandemi är i sikte är det vanligt att folk gör det flera gånger per år. Under 2020 var det dock många undantag som gjordes och på så sätt sparades det en hel del pengar. Nu är det snart andra bullar – lägg pengarna du sparat in under karantänstiden på att verkligen gå till frissan och unna dig en dyr och effektiv hårbehandling. Vem vet om det kommer en tredje våg eller om vaccinet fallerar?

En hårförlängning håller länge och väl och även om du kommer att spendera en tids hemmajobb även under 2021 så kan det vara skönt att känna dig fräsch i håret, åtminstone för din egen vinnings skull. Boka din favoritbehandling redan idag!