Lyxprodukterna från Oscarsgalan

Snart går den årliga Oscarsgalan av stapeln och många spända stjärnor är det som väntar på att få kamma hem ett fint pris – det bästa priset. Men, många går inte lottlösa då de får goodiebags värda hundratals tusen kronor. 

352689-hollywood-highlandNär det kommer till vanliga dödliga så är det inte mycket man får gratis. Däremot de stora stjärnorna. När det kommer till Oscars så går man inte lottlös som nominerad även om man inte vinner. Nej, man får en goodiebag värd hundratals tusen kronor, allt som allt två miljoner kronor. Vad som ingår är inte kex och rakvatten utan helt häpnadsväckande priser skriver Expressen.se.

Over the top

“I goodiebagen hittas en förstaklassresa till Israel för drygt 460 000 kronor, ett presentkort på ett års bilhyra på Audi värt 378 000 kronor, och dessutom en rulle lyxtoalettpapper som är värt 2 310 kronor per rulle.”

Om detta skriver Page Six, och det slutar inte där. Man kan även få ett Vampire breast lift, vilket är ett ingrepp där man tar blod från armen och förs in i bröstet för att man då sak få en fylligare byst. Det finns även sexleksaker, resa till Israel för nästan en halv miljon samt plåster för armsvett och mängder av godis. Det finns allt man kan tänka sig. Ja, för vanliga dödliga handlar lyx om att köpa decleor online för att känna att man gjort ett bra köp – och visst är väl det fantastiskt? För man ska glädjas åt det lilla.