Det våras för budgetbröllop

Nu är våren här på riktigt och då är det många som säger ja till varandra. Nu blir det allt mer populärt att välja att anordna sitt bröllop i sin egen trädgård eller göra det så intimt, mysigt och billigt som möjligt på andra sätt. Allt för att lyfta kärleken. 

5276266-pink-tulip-flowersNär det kommer till bröllop så är faktiskt inte det viktigaste hur mycket bröllopet kostar utan att man visar upp sin kärlek för varandra. Att då välja att dra nerpå kostnaderna så man faktiskt kan säga ja till varandra och börja ett liv tillsammans är trots allt det viktigaste. och ser man på det långsiktigt så är det bättre att man får ett långt liv tillsammans där man har råd att leva än att inleda sitt liv tillsammans i fattigdom. Att fixa ett budgetbröllop är både roligt och kreativt och här är det ens fantasi och vad man vill ha för slutresultat som sätter gränserna. Både Aftonbladet och Svenska YLE skriver om olika tips och trix och vill man ha ett ungefär på hur mycket man brukar lägga så handlar det om 50 000 kronor. Vad man inte brukar vilja spara in på är själva kläderna och genom att handla online kan man få bra kvalitet till bättre priser och med det vara smart. Exempelvis finns bröllopsklänningar från Sofia Moore där man även finner klänningar för brudtärnor så man får allt från samma ställe. I grund och botten handlar det om att ha tid och att tänka till för att komma ner i pris. bröllopskoordinatorn Louise Ojeda kommer med ett bra tips som får avsluta och lämna er med tankar om hur ni ska gå tillväga.

Det går att göra jättefina bröllop för mindre budgetar. Det första är att dra ned på antalet gäster. Tänk också igenom lokal, mat och dryck. Många tror att det är billigare att ha bröllopet i en trädgård eller en lada. Men ibland är det billigare att ha det i en herrgård. Där ingår serveringspersonal, möbler och man behöver inte heller dekorera lika mycket då det redan är så fint. (läs mer)