Bjud med din vän på spa!

Det finns mycket man kan göra för sin vän, men att hitta på någonting roligt tillsammans som man båda uppskattar är riktigt roligt! En av dessa saker kan vara att bjuda med sin vän till någonting roligt, spännande eller avslappnande. Kanske på bio, eller en rolig mässa eller kanske till och med på spa? Nu kanske du omedelbart tänker att nej jag kan inte bjuda min vän på spa, för han är ju – ja, en han! Men där tänker du fel, för som det går att läsa i Sydsvenskan så blir män allt vanligare på spaanläggningarna!  Och det börjar faktiskt bli trendigt för dem att besöka spa också!

I USA är trenden väldigt tydlig. Där står männen i dag för var tredje spa-besök och andelen ökar hela tiden. Vi går i samma riktning här hemma, säger Martin Svensson, ordförande i föreningen Svenska Spahotell.

Ska du förutom själva besöket boka en spa-behandling till din manlige vän kanske du inte i första hand väljer en scrub-behandling som ska ge huden lyster, utan i stället kan du boka in en riktigt ordentlig och skön massage åt honom – det uppskattar nog alla oavsett kön. Om du är osäker på vilket spa du ska ta med din vän till så kan du kolla in på www.spallure.se som är ett riktigt fint och härligt spa. En sådan gåva kommer definitivt vara någonting som är härligt både för dig och din vän, och det kommer vara ordentligt uppskattat, det kan vi lova! Så se till att unna dig och din vän en ordentlig spabehandling ni sent ska glömma!