Välj rätt förlovningsring

Det här med förlovningsringar är något som ständigt är på tapeten, oavsett om det så är i giftemålsammanhang eller bara när man talar om trender inom smyckesvärlden. Vi har alla säkert hört någon gång att en förlovningsring ska vara lika dyr som en mans 3 månadslöner, något som kanske dock är mer vanligt och traditionsenligt i USA.

I Sverige är detta väldigt relativt, och tycks vi inte alls vara lika traditionsbundna som man generellt sett är i USA. Här har vi en tendens av att vara lite mer öppna för nya förslag och idéer, särskilt när det kommer till giftermål och förlovningar i allmänhet.

Svenskarna verkar helt enkelt tycka att det är lite spännande att prova på nya saker och trender som råder. Även om gärna värnar om traditioner och gamla anor, så vill vi gärna kombinera detta med något nytt och roligt. På så sätt så sätter man lite egna nya traditioner, men håller samtidigt kvar de gamla som man själv gillar.

Så det här med 3 månadslöner behöver alltså ingen svensk man vare dig bry sig om eller oroa sig över nämnvärt. Det är få svenska kvinnor som ställer så hårda krav på endast bara en ring.