Höstens trendigaste hår

En ny säsong har gjort sitt intåg, och med en ny säsong kommer alltid nytt mode. I höst ser vi en massa spännande trendnyheter och framförallt på hårsidan.

har

Varje höst kommer en rad nya trender och samma sak gäller inom hårmodet. I Chic kan man ta del av höstens alla frisyrer som med stor sannolikhet kommer synas på alla kändisar och trendmedvetna ”dödliga”. Den kanske allra viktigaste trenden i höst när det kommer till hår är mycket textur. Den som har självfall eller lockigt hår kan skatta sig lycklig eftersom de enkelt kan styla sin trendiga frisyr i höst. För alla som inte har den naturliga texturen, gäller det att skapa den på konstgjort väg med rätt stylingprodukter och verktyg.

Rosé, rött och guldigt

När det kommer till hårfärgerna som är på modet till hösten vill vi gärna satsa på pigmenterat hår, enligt Metro Mode. Vi byter ut det solblekta håret som vi rockade hela sommaren, och går istället mot en lyxig och guldig nyans. Något annat som är helrätt inom hårfärger är rött hår och det lite ljusare rosé-håret får ett riktigt uppsving till hösten. Visserligen är den här hårfärgen för den som vågar lite mer, och den som inte känner sig lika självsäker kan istället köra på just en mer guldig men subtil nyans.

Anpassas efter dig själv

Men oavsett vad man väljer att satsa på till hösten, kan det vara kul att göra någon form av förändring efter sommaren. Man kan alltid be frisören man går till om hjälp och väljer man en salong som exempelvis
salongheadzone.se lär de kunna både det ena och det andra om vad som är trendigt och vad som passar ens ansiktsform, hudfärg och så vidare. Det gäller ju nämligen att man även tänker lite på att man själv ska passa i frisyren och inte bara på att välja något trendigt.

”Vilken frisyr du passar i beror på personlighet, intressen och vilka färger du har i dig själv.” Läs mer.