Höst- och vintermode

Hösten har tagit sig in över Sverige. Nog för att den tog på sig detta år. September och tidiga oktober var en varm månad, och en tunn jacka var att föredra snarare än höstens tjocka kappor som vanligtivs är det som används. Nu har  värmen dog kapitulerat och regnet strilar över ett kyligt Sverige.

Det är höst. Och nog är hösten en mörk månad med mycket rusk, men det är också en månad som bjuder in till fantastiskt mode. Som alltid i denna digitala tid är det shopping på nätet som ger dig bäst utbud. Vill du därav plocka hem produkter för bra priser ska du slå dig ner vid datorn. Tips är att välja att köpa hem både skor och kläder hos shestore, så behöver du inte klicka allt för länge innan du hittar vad du söker.Vad som är viktigast att komma ihåg just denna höst och just denna vinter är någonting vi har listat ut genom att snoka i mängder av modetidningar. Nyfiken? Då är det bara att fortsätta läsa!

Var en vinterhippie med en ullkappa i en spännande färg. Våga byta mössan till hatt och leta fram din mammas gamla cowboysbots. Blanda märken med retro och var aldrig rädd för att gå för långt utanför boxen. Även denna höst och vinter är det personlighet som står högt på listan över trend. Mer om vinterhippien i detta inslag från Damernas värld. 

Fuskpäls är vad din jacka ska vara klädd i, enligt en artikel från Elle, om du vill vara trendigast på stan:

Gucci satte trenden tillsammans med många andra designers som hävdar att pälsjackor och kappor är höstens stora trendhit. Päls må vara ett kontroversiellt ämne, men modehusen har i alla fall sagt sitt. För att göra ditt val enklare har vi samlat 15 lurviga fuskpälsar som du enkelt kan klicka hem på nätet – moderiktigt och politiskt korrekt på samma gång.

Och männen?  Kingmagazine menar på att denna höst ska man klä sig lika grå som årstiden är. Självklart också viktigt med vilka skor man väljer. Sneakers är alltid populärt, även under höst och vinter – så länge du inte riskerar att ramla på is eller snö.