Trendiga fylliga läppar

En trend som håller i sig även för 2017 är att ha fylliga läppar och kunna leverera en slängkyss med plutig mun, men alla har inte detta naturligt – som tur är finns sätt att ändra på detta och där är genom att använda fillers, se bara till att välja rätt.

Röda läpparOm du Googlar fillers Stockholm, eller den stad du nu befinner dig i, kommer det upp en rad olika sökresultat och det är inte så konstigt. Precis som när trenden med fillers började är den lika stor än idag, och populärast är filler i läpparna för att skapa det där extra lilla plutet – något som är svårt att få till naturligt. Någon som till exempel blev känd för bland annat sina vackra läppar var Kardashian-systern Kyle Jenner som för en tid sedan erkände att hennes läppar just var resultatet av fillers, något som bland annat Aftonbladet skrev om. Så att få pussmunnen plutig och fyllig är något som måste göras genom just fillers om man inte har fylliga läppar naturligt, men om man vill göra en läppförstoring finns en hel del saker att tänka på.

Se upp för fallgroparna

Ska man förstora sina läppar med hjälp av fillers finns en hel del saker att tänka på. Något som bland annat Göteborgs Posten skriver är att man ska hålla i åtanke att ingen behandling är helt riskfri, även om just fillers är en relativt smärtfri sådan. Till exempel ska man tänka på att alltid fråga om produkten ens skönhetsterapeut använder och även kontrollera så man inte är allergisk eftersom att alla reagerar olika – och fillers är trots allt något som kroppen inte är van att bearbeta. Sen finns det även många fördelar med att fylla läpparna, och en som verkligen bara ser positiva aspekter är Emmie Persson från Tingsryd som berättar för Sveriges Radio att det absolut bästa enligt henne med fillers är två saker: att läpparna blir fina och mjuka vilket gör att man inte behöver läppsyl eller läppbalsam på vintern – läpparna behåller fukten mycket bättre.