Heta frisyrer sommaren 2019

Dags att fräscha upp håret inför semestern? Då vill du säkert veta vilka frisyrer som är heta 2019 och som tur är finns svaren här!

Inför sommar och semester är det många som vill fräscha upp håret och hotta upp frisyren ett snäpp. Men vilka frisyrer är trendiga och vilka färger ska man satsa på? Boka in en frisör tid på en bra salong och låt frisören hjälpa dig att hitta den rätta stilen just för dig! Men innan du kommer dit kan det dock vara bra att själv skapa dig ett hum om vilken typ av stil du är ute efter. Antingen kanske du vet redan nu vad du gillar eller så är det bara googla fram lite inspiration online.

Dessa hårtrender gäller 2019

Enligt Expressens hårexperter är det 90-talet som är tillbaka nu och kommer dominera risyrerna under sommaren. Vad det innebär är att vi kommer se en hel del spretiga korta frisyrer, långa luggar, polisonger och skarpa färger i block skriver man. Så om du har långt hår är det dags att skaffa lugg och om du har kort hår är det en slarvig frisyr som är det hetaste valet. Vad gäller färg så är pastellrosa fortfarande det nya blonda, men även andra nyanser av denna heta färg är trendigt. Eller varför inte satsa på att endast ha luggen i en färg och resten av hårt i en annan? Våga sticka ut och var ”operfekt” – då är du trendigast oavsett hur du klipper eller stylar ditt hår!